Akke Greetje Mooibroek – Medisch pedicure.

Ik heb vele jaren in de zorg gewerkt als ziekenverzorgster waarbij ik op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het vak pedicure sprak mij zéér aan en heb vervolgens hiervoor de opleiding gedaan en afgerond. Vanaf 2009 ben ik werkzaam als pedicure bij o.a. verpleeghuis Talma Hûs te Veenwouden (2010) en vanaf de zomer van 2014 pedicure in de Waad Wente te Dokkum. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk aan huis.

Ik woon in het dorp Metslawier in een huis wat vroeger de bakkerij was. De praktijk bevind zich in het toenmalige winkelgedeelte van de bakkerij. Een stukje nostalgie van de oudere klanten daar zij vroeger hier hun brood haalden.

De praktijk is op de beneden verdieping wat erg praktisch is voor de klant, ook is het erg fijn dat ik aan de doorgaande weg woon naast de huisarts, zodat dat klanten die een verwijzing krijgen mij goed kunnen vinden.

Ambitie

Mijn uitdaging is om mijn klanten met pijnlijke of gevoelige voeten een zo goed mogelijk een behandeling en advies te geven zodat zij weer pijnloos door het leven kunnen!